home
NL FR EN

Forlorn Hope, Napa Valley, California

Forlorn Hope is een oude term uit het Nederlands, Verloren Hoop. Hiermee wordt het deel soldaten dat tegen alle kansen en redelijkheid in rechtstreeks de vijandelijke troepen aanvalt. Het verhaal van deze bescheiden maar grootste winery is het verhaal van Matthew Rorick die houdt van vreemde wezens, van Einzelgängers, van hopeloze gevallen, van onbestaande appellaties en van ongewone druivenrassen. De wijn wordt hier gemaakt van druiven, punt ! Geen nieuw hout, enkel oude neutrale vaten die de wijn in vorming gaan begeleiden na de natuurlijke spontane gisting tot aan de botteling. Slechts daar krijgt de wijn de eerste en enige keer een homeopatische dosis zwavel.

Que Saudade is een whole cluster pressed Verdelho uit de DeWitt Vyd in Amador en de Vista Luna Ranch uit Borden Ranch. zeer trage gisting van ongeveer 10 maanden is deze jaargang veruit zijn beste Verdelho ooit.
Sihaya is een spectaculaire Ribolla Gialla van uit de Vere Vineyard en is ongetwijfeld de allerbeste Ribolla buiten Italië. Dat Matthew heelwat wijnmaaktalent heeft bewijst de gezochte wijnen die hij voor hij aan Forlorn Hope begon maakte in Rutherford bij Elisabeth Spencer.
Suspiro del Moro, een Alvarelhao komt uit de beroemde Silvaspoons Vineyard, die volledig organic door Ron Silva wordt onderhouden in Galt in de Alta Mesa appellatie. Koele nachten en warme dagen zorgen voor veel focus in het fruitvan deze bijzondere wijn

L'asino santo oftewel de heilige ezel is een sans souffre Barbera onder toezicht gemaakt van de patroon heilige der dwergezels, San Hercumer delle Frecce. niet ontritst zoals de echte traditionele, slechts 23 kisten geproduceerd oftewel 1 vatje.

Een topdomein waar heel erg naar gezocht wordt. Schitterende vrije wijnen met heel erg veel expressie en persoonlijkheid. Snap it up !

white

jaar naam inhoud prijs
(incl. BTW)
2015 Gemischter Satz
German and Austrian varieties
0,750 € 35,86

printfriendly page