home
NL FR EN

The Wine Love, Logrono, Rioja

The Wine Love is een hartstochtelijke project van twee believers, Gonzalo Gonzalo en Mar Mota. Beiden afgestudeerde oenologen aan de Universiteit van La Rioja keren ze zich tegen elke vorm van conformisme in de wijn. Hun wijnen zijn vrij, zijn echt en kunnen de diepste abyssen van uw ziel beroeren.
Hier spat de authenticiteit eraf en de aroma`s knallen uit het glas.

Bij Gran Cerdo zorgen de alluviale bodems van El Prater in Fuenmayor voor een perfecte begeleiding in hun zoektocht naar elegantie en finesse.
No Phone komt van hooggelegen wijngaarden waar geen gsm-bereik meer is. Geperste tempranillo en viura gisten op calagrano most en leveren een heel erg bijzondere dessertwijn op.
Hun levenswerk, de Orgullo komt van vieilles vignes op La Tejera. Wanneer Gran Cerdo Audrey hepburn is, is Orgullo Marilyn Monroe.
Met de Amargone della Marmoticeela laden ze zich van hun meest ludieke kant zien en maken ze een persiflage op de Amarone della Valpolicella.
Van de mythische Tempinot worden er jaarlijks slechts 133 flessen gebotteld. Het is een heel erg bijzondere geparfumeerde solera-tempranillo die zo gepafumeerd is dat het bijna pinot noir is vandaar Tempinot.

Fenomenale juweeltjes van wijnen. Te ontdekken !

white

jaar naam inhoud prijs
(incl. BTW)
NV White Yeti
Viura
0,750 € 8,46

NV Gran Cerdo Blanco
Viura
0,750 € 8,46

red

jaar naam inhoud prijs
(incl. BTW)
NV Gran Cerdo Tinto
Tempranillo, Graciano
0,750 € 9,29

NV Amargone della Marmoticella
Tempranillo
0,750 € 22,68

printfriendly page